Ràdio Sant Cugat recorda Ramon Barnils en la celebració dels 25 anys d'emissora


  • Comparteix:

El Monestir acollirà a partir de dimarts vinent una mostra de la trajectòria de Ramon Barnils. L'exposició del periodista santcugatenc s'inclou en els actes de celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat.

La mostra recull les diverses col·laboracions de Barnils en els mitjans de comunicació. Alguns plafons de l'exposició inclouen pantalles per projectar imatges del santcugatenc. També hi ha un sistema d'àudio per escoltar intervencions del periodista en programes radiofònics.

El periodista de Ràdio Sant Cugat, Josep Gimeno, assegura que la mostra és una manera de renovar diversos compromisos de l'emissora local.

Josep Gimeno

La mostra és una manera de renovar un compromís de Ràdio Sant Cugat amb la ciutat, la qualitat periodística i la catalanitat.


La inauguració comptarà amb la lectura de textos de Ramon Barnils. També hi haurà un parlament de Josep Maria Solé i Sabaté, director del programa radiofònic Postres de Músic, un espai on el santcugatenc col·laborava sovint.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, subratlla la necessitat de recordar la figura del periodista.

Jordi Puigneró

Esperem que la mostra serveixi perquè les noves generacions de periodistes tinguin Barnils com a referència.


La inauguració tindrà lloc dimarts vinent, a les set del vespre, a la sala capitular del Monestir. La mostra està organitzada pel Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB) i compta amb la col·laboració del 'Diari de Sant Cugat' i el Mesón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.