17.000 santcugatencs comencen avui el curs escolar


  • Comparteix:

Prop de 17.000 alumnes comencen aquest dimecres el curs escolar. Totes les escoles de la ciutat estan a punt, després de les obres de millora, la insonorització del menjador de primària del CEIP la Floresta i de la incorporació dels alumnes de l'onzè CEIP al centre del Turó de Can Matas.

El curs escolar 2007-2008 començarà amb normalitat, excepte per als alumnes de l'onzè CEIP, que fins l'abril no tindran acabat el centre. Fins que finalitzin les obres a l'abril, els quatre grups de P3 i la línia de P4 iniciaran el curs al CEIP Turó de Can Matas.

La delegada de serveis territorials d'Educació de la Generalitat, Anna Riuró, explicava que les obres es completarien a finals de curs en una visita als centres de la ciutat.

Anna Riuró

Aquestes escoles es construeixen en vuit mesos. Els nens podran acabar el curs a l'escola que els pertoca.


La resta de centres han pogut solucionar les seves necessitats abans de l'inici del curs. És el cas del CEIP la Floresta, que després de dos anys reclamant l'aïllament acústic del menjador de primària finalment les obres han arribat a la seva fi.

L'alcalde, Lluís Recoder, valora així els 300.000 eruos invertits pel consistori en els arranjaments als centres santcugatencs.

Lluís Recoder

Això és necessari no només per mantenir sinó també per millorar els centres que tenim.


Per al curs 2007-2008, el 41% dels alumnes santcugatencs assistiran a una escola concertada, mentre que el 39% ho farà a una escola pública i el 20% a una privada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.