Els alumnes santcugatencs comencen el curs 2007-2008 amb total normalitat


  • Comparteix:

El curs escolar ha arrancat aquest dimecres amb total normalitat amb prop de 17.000 nens santcugatencs a les aules. El CEIP Turó de Can Mates acollirà fins a l'abril els alumnes de l'onzè centre de primària de la ciutat, que començarà a construir-se aquest trimestre.

El curs 2007-2008 ha començat aquest dimecres sense cap incidència destacable. Les obres de millora dels centres s'han enllestit a temps per iniciar el curs amb total normalitat. A l'abril, finalitzarà la construcció de la primera fase de l'onzè CEIP. Fins aleshores els seus alumnes de P3 i P4 iniciaran el curs al centre del Turò de Can Mates.

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha valorat així el primer dia de curs.

Esther Salat

Ha transcorregut amb total normalitat, tots els alumnes han començat les classes, sols una petita incidència tècnica al CEIP l'Olivera. Però amb més o menys plors tot ha funcionat correctament.


Com és habitual els nervis i la mandra han estat els protagonistes alhora d'entrar a les aules. Així ho han explicat alguns alumnes del CEIP Joan Maragall al magazín '25 graus' d'aquesta emissora.

nens

Tantes vacances avorreixen una miqueta. / M'he despertat a les 6 de nervis. / És un avorriment estudiar. / Estic nerviosa.


D'altra banda, al CEIP L'Olivera estant posant a punt una línia telefònica de seguretat a l'ascensor del centre per garantir la seguretat dels usuaris, sobretot els alumnes amb problemes de mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.