Associacions i artistes també protagonitzen la Festa de Valldoreix


  • Comparteix:

Les principals associacions de Valldoreix han tornat a aprofitar la Festa Major per acostar-se als ciutadans amb uns estands situats al Casal de Cultura. Els artistes de Firart s'han volgut afegir un any més a la mostra i han exposat la seva obra.

La trobada ha comptat amb la presència de les diverses associacions de veïns, el grup de teatre Espiral, les Puntaires de Valldoreix i la coral Harmonia. Com a novetat, la coral Harmonia ha organitzat aquest any un taller de gospel. La Marisa és una de les integrants de la coral.

Marisa

La gent de Valldoreix es va interessant perquè només s'ha de seguir el ritme no cal saber música.



Els artistes de Firart també han participat en aquesta trobada d'associacions. Tot i tenir una presència encara modesta, dels 3 participants de fa un any s'ha passat a 6, una dada que ha estat valorada positivament pels artistes.


Mònica Rozmán/Lluís Francés

Tenim una oportunitat d'exposar les obres sense la complexitat d'una galeria./Cada any som més exposant.



Aquesta ha estat la primera mostra de Firart de la temporada que reprendrà les exposicions al carrer Santiago Russiñol el mes vinent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.