Més de 780 metges participen en unes jornades al teatre auditori


  • Comparteix:

El teatre auditori ha acollit més de 780 professionals de l'Institut Català de la Salut, que han participat en una jornada per compartir les seves experiències. Per primera vegada, aquesta jornada ha aplegat professionals dels Hospitals i dels Centres d'Atenció Primària que gestiona l'ICS.

Durant aquesta jornada, s'han presentat més de 50 propostes que, partint de la seva activitat diària, fan els propis professionals per millorar la seva feina. L'objectiu és extendre a tot Catalunya les iniciatives més útils, tal com explica la directora gerent de l'Institut Català de la Salut, Alícia Granados:

Alicia Granados

L'objectiu és compartir experiències per millorar, és a dir, copiar dels millors.


Les diferents iniciatives s'han organitzat en àrees temàtiques. Els metges han suggerit més de 180 propostes que, segons Alícia Granados, són una bona mostra de l'interès dels professionals per millorar l'atenció mèdica:

Alicia Granados

Les organitzacions hem de ser capaços de parlar entre nosaltres per fer-li fàcil al pacient.


La jornada s'ha celebrat al Teatre Auditori, amb la inauguració a càrrec del Tinent d'Alcalde de Presidència, Joan Recasens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.