Dues escoles continuen sense ascensor deu dies després de l'inici del curs


  • Comparteix:

Els ascensors dels CEIP L'Olivera i Turó de Can Mates continuen sense funcionar. Deu dies després de començar el curs, els alumnes amb mobilitat reduïda dels dos centres pateixen les molèsties de no disposar d'aquest servei.

En el cas del Turó de Can Mates, l'escola està pendent de rebre un permís del departament d'Indústria perquè l'ascensor entri en funcionament. El vistiplau inicial de la Generalitat va caducar ja que Telefònica encara no havia instal·lat una línia telefònica a l'aparell.

Ara l'Ajuntament ha iniciat els tràmits per obtenir el permís, tot i que depenia inicialment de la constructora del centre. Segons la direcció de l'escola, l'ascensor podria entrar en funcionament entre aquest divendres i dilluns.

La directora del CEIP Turó de Can Mates, Montserrat Montesinos, reparteix entre Telefònica i la constructora la responsabilitat de la situació.

Montserrat Montesinos

Els terminis s'han dilatat molt i, quan hem necessitat l'ascensor, ens hem trobat amb aquest problema.


L'Olivera també es troba en la mateixa situació que el CEIP Turó de Can Mates. En el cas d'aquesta escola, ha calgut redistribuir les classes perquè alumnes amb mobilitat reduïda segueixin les assignatures.

Per la seva banda, la presidenta de la coordinadora d'AMPA, Patrícia Recolons, ha lamentat la situació que viuen els dos centres.

Patrícia Recolons

És una mostra d'inoperància. És molt fort que passien aquestes coses.


Segons previsions de L'Olivera, l'acensor podria començar a funcionar a principis de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.