Les obres de Cal Gerrer provoquen un tall d'aigua a la zona


  • Comparteix:

Una avaria en una canonada de la casa-museu de Cal Gerrer, a la plaça d'Octavià, ha provocat un tall en el subministrament d'aigua als carrers de Sant Medir i el Passatge del Gerrer. L'avaria l'ha causat un camió que treballa en les obres i que ha rebentat la canonada. La companyia d'aigües treballa ara per restablir el servei d'aigua a la zona afectada.

Recordem que les obres de rehabilitació de Cal Gerrer, l'antiga fàbrica de ceràmica de la família Arpí situada des de fa 150 anys a la plaça d'Octavià, serviran per adequar l'immoble. La casa acollirà un museu sobre la família Cabanas Alibau i un restaurant als baixos.

Les obres van posar al descobert estructures arquitectòniques antigues al subsòl de l'immoble. En concret, diversos cubs i pous d'aigua que tenen uns 150 anys d'antiguitat. La Fundació Cabanas està documentant les troballes i realitzant un documental sobre el procés de descoberta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.