Sant Cugat debatrà a l'octubre sobre els desequilibris Nord-Sud


  • Comparteix:

La Xarxa Solidària recupera el seminari 'Desequilibris Nord-Sud, com neixen i evolucionen' amb una segona edició per ampliar el coneixement sobre el món actual. Ponents de primera fila aproparan als assistents els conceptes clau, com afecten a l'estat del món i les possibles solucions.

Després d'una primera edició, ara la Xarxa Solidària dóna continuïtat al seminari 'Desequilibris Nord-Sud, com neixen i evolucionen' amb un nou curs. Enguany, apropar els conceptes bàsics a tota la ciutadania i extreure conclusions seran les prioritats de les conferències.

La coordinadora del curs, Beth Mejan, explica el sentit d'aquest seminari.

Beth Mejan

El món és molt complexe. La idea és fixar la base per veure les coses des d'un altre punt de vista.


El seminari, que s'allargarà del 16 d'octubre al 11 de desembre, comptarà amb reconeguts conferenciants. Segons Mejan, aquest és un dels punts que dóna valor al curs.

Beth Mejan

Són ponents que formen part d'aquest món de la cultura de pau i que estan reconeguts. Són capaços d'explicar a gent que en sap molt menys que ells.


Les sessions tindran lloc cada dimarts al Casal TorreBlanca de set del vespre a nou de la nit. El curs trimestral estarà dividit en tres blocs i té un cost de 21 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.