Restablert el servei d'aigua als carrers adjacents a Cal Gerrer


  • Comparteix:

El subministrament d'aigua als carrers de Sant Medir i el passatge del Gerrer s'ha restablert a dos quarts de set de la tarda d'aquest divendres. Els operaris de l'empresa municipal d'aigua, Sorea, han hagut de canviar una antiga canonada d'aigua que ha rebentat al pas d'un camió de gran tonatge.

L'accident ha estat provocat per un vehicle pesant que treballa en les obres de la casa museu de Cal Gerrer al voltant del migdia.

Els treballadors de Sorea han explicat que la reparació s'ha hagut de fer manualment pel perill que representa la proximitat d'un cable elèctric.

Així ho ha dit Nicolàs, treballador de la companyia d'aigua.

Nicolás

Ha pasat un camió i ha trencat la canonada i per reparar-ho ho hem hagut de fer manualment.


Els veïns han hagut de prescindir d'aquest servei durant més de sis hores.

Jaume Grau, veí del passatge del Gerrer, ha explicat que el problema ha estat d'unes instal·lacions molt velles que no han suportat els treballs de la maquinària pesada actual.


Jaume Grau

A les dotze en punt ha passat això. El problema és que és una canonada vella d'uralita, ha passat un camió i s'ha ensorrat el terreny.


Les obres de rehabilitació de Cal Gerrer, l'antiga fàbrica de ceràmica de la família Arpí situada des de fa 150 anys a la plaça d'Octavià, serviran per adequar l'immoble. La casa acollirà un museu sobre la família Cabanas Alibau i un restaurant als baixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.