La cantant María de la Colina posa el punt final als actes de celebració del Dia d'Andalusia


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz de Sant Cugat ha tancat aquest dissabte els actes de celebració del Dia d'Andalusia amb un espectacle de la cantant María de la Colina. Segons l'organització, això representa un creixement qualitatiu respecte altres anys. Els actes de celebració van començar el cap de setmana passat amb una conferència sobre flamenc i han comptat, com cada any, amb el tradicional 'potaje' i l'actuació del l'escola de ball del centre.

Els actes van començar el dissabte 23 amb una conferència il·lustrada sobre el flamenc a càrrec del crític Manuel Martín, el 'cantaor' Manuel Martín i el guitarrista Manuel Herrera. Aquest divendres hi ha hagut l'acte formal de celebració i l'espectacle musical del grup Plata y Bronce.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, s'ha mostrat molt satisfet de la participació.

Antonio Rodríguez

La celebració ha estat un complet èxit de públic i d'assistència en tots els aspectes i en tots els actes que hem organitzat.


Les celebracions del CPA s'han acabat aquest dissabte amb una ofrena floral a Rubí, el tradicional 'potaje andaluz' per a tots els socis de l'entitat i dos espectacles. Primer una exhibició de les joves membres de l'escola de ball del centre, i després l'actuació especial de la cantant María de la Colina.

Segons Antonio Rodríguez, això suposa una forta aposta per la qualitat.

Antonio Rodríguez

Això és el que nosaltres volem, fer menys activitats però de més qualitat. Abans en fèiem moltes més, però sense la qualitat que tenim ara.


Els actes de celebració del Dia d'Andalusia s'acaben aquest diumenge a Rubí, on es reuneixen totes les agrupacions d'andalusos de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.