Més informació a la nova temporada de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat inicia aquest dilluns la nova temporada renovant la seva aposta per la informació i els continguts de proximitat. Els Serveis Informatius amplien els seus espais amb un nou programa al vespre i el magazín 'Sant Cugat a fons' inclou noves seccions per apropar als santcugatencs el millor de l'activitat social i cultural del municipi. El esports reforcen l'aposta del cap de setmana amb un seguiment exhaustiu de les principals competicions.

La programació de l'emissora municipal s'adaptarà a les necessitats del nou diari electrònic Cugat.cat, que es presentarà abans de final d'any. Ho explica el coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Una part de la programació està pensada per omplir de continguts la nova web.


L'aposta informativa continua sent l'eix de la programació. L''Informatiu Matí', amb Anna Bernadó, arrenca a les 6 del matí amb l'actualitat més matinera de la ciutat. A les 8 pren el relleu el 'Primera Plana', presentat per Miquel Herrada, que amplia totes les notícies de la jornada i incorpora espais d'opinió i reflexió. La tertúlia de Xavier Fornells, de 9 a 10, recupera l'històric títol 'El gall del Monestir'.

De 10 a 12, el magazín 'Sant Cugat a fons', presentat per Sílvia González, repassa el millor de l'activitat social i cultural del municipi, amb connexions en directe, entrevistes en profunditat, participació dels oients i noves seccions.

A la una, la informació torna al 91.5 de la FM amb el 'Sant Cugat Avui', de la mà de Mar Castro i Joan Garcia, que actualitza les notícies més destacades del matí.

A la tarda, el protagonisme el pren la selecció musical de Ràdio Sant Cugat, amb butlletins informatius cada hora. Una de les novetats de la graella arriba al punt de les 8 del vespre, amb un nou espai informatiu presentat per Josep Gimeno i Èric Jiménez, que connectarà en directe amb els principals punts d'actualitat de la jornada.

Xavier Fornells subratlla el compromís de Ràdio Sant Cugat amb la informació.

Xavier Fornells

El tret més significatiu és l'aposta informativa. L'esforç més important que fa l'emissora és la informació. Hem ampliat els espais.


L'actualitat esportiva reforça la seva aposta pel cap de setmana, amb el nou format 'Vermell i Negre', els dissabtes al migdia, que inclou les prèvies dels partits, un espai per a l'esport escolar i un debat. Les competicions esportives també es podran seguir en directe amb connexions als butlletins informatius.

Dissabte al matí, es mantenen el magazín 'Bon Rotllo' i l'espai musical 'La llista', que repassa els discos més venuts a la ciutat. I diumenge, Pere Pahisa i Joan Fàbregas continuen fidels a la seva cita matinal, amb el programa més veterà de la ràdio, 'Roda d'amics'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.