Un sindicat de la Policia Local es queixa per l'eliminació de la formació física del cos


  • Comparteix:

El sindicat de la Policia Local SFP-CGT denuncia que l'Ajuntament incompleix el conveni laboral que regula el cos municipal. Segons el sindicat, l'equip de govern ha suspès la formació física de la plantilla de manera 'unilateral'. De la seva banda, el consistori ha assegurat que s'està redefinint la formació i que en cap cas s'ha plantejat eliminar-la.

L'equip de govern ha eliminat la formació física del personal de la policia, vulnerant així el conveni del cos de seguretat local. Aquesta ha estat la queixa que els representants sindicals de SFP-CGT han fet coincidint amb la celebració del patró de la Policia Local.

De la seva banda, el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha avançat que només s'estan revisant les classes de formació i que en cap cas s'ha pres la decisió d'eliminar-les.

Xavier Martorell

La volem regular i exigir requisits per al seu aprofitament. I això no és res estrany.


De la seva banda, el cap de la Policia Local, Moisés Simón, ha desmentit el sindicat i ha explicat que les classes es reprenen la setmana vinent.

Mosiés Simón

A partir de la setmana que ve es reprenen les classes de formació física.


El sindicat SFP-CGT ha fet una crida al personal afectat a no assistir, aquest divendres, a l'acte de celebració de la festa patronal de la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.