Adjudicats els últims horts urbans del Turó de Can Mates


  • Comparteix:

S'han adjudicat els nou últims horts urbans del Turó de Can Mates. D'aquesta manera, el consistori ja ha lliurat els 21 horts habilitats a tocar de la masia de Can Rabella a persones jubilades o entitats, que l'utilitzen amb finalitats de caràcter pedagògic, terapèutic o social.

Aquests nou horts havien quedat deserts en una primera convocatòria per manca de sol·licituds, però en aquesta ocasió se n'han presentat 17 que han permès cobrir l'oferta.

Per optar a algun d'aquests horts urbans del parc del Turó de Can Mates, els sol·licitants havien de tenir 65 anys o més, o bé acreditar la condició de jubilitat. També podien demanar aquests horts les entitats locals o grups ciutadans que acreditin utilitzar-los amb finalitats de caire pedagògic, terapèutic i/o social.

Aquests horts tenen d'entre 73 i 161 metres quadrats i estan situats al costat de la masia de Can Rabella.

La durada de la llicència d'ocupació d'aquests horts és de dos anys, prorrogable dos anys més mitjançant acords anuals. Un cop complert el límit màxim de quatre anys d'adjudicació, els usuaris han de tornar l'hort i tornar a concursar si volen obtenir una nova adjudicació.

Un cop els horts estan tots adjudicats, s'ha de crear una llista d'espera, per si hi ha baixes, que restarà oberta fins un nou procés d'adjudicació.

Els usuaris han de consignar una fiança inicial de 200 euros i un cànon anual de 120 euros, a més de pagar el consum d'aigua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.