L'Associació de Veïns del Centre-Estació celebra el seu cinquè aniversari amb una calçotada


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns del Centre-Estació ha celebrat els seus cinc anys de vida amb una calçotada que ha reunit més de 150 persones a la plaça de Barcelona. L'associació es mostra satisfeta de la feina feta durant aquests cinc anys, tot i que encara tenen moltes reivindicacions pendents de resoldre com la supressió de la parada d'autobusos de la plaça de Lluís Millet i la millora de la recollida d'escombraries.

La calçotada ha servit per celebrar d'una manera festiva el cinquè aniversari de l'entitat i també per reivindicar solucions als problemes que segons l'Assemblea encara té el centre, com el pas dels autobusos per la plaça de l'estació, els equipaments públics per a les associacions, la recollida d'escombraries i les places d'aparcament.

Segons el president de l'Associació de Veïns, Pere Soler, l'Ajuntament hauria de dedicar més esforços per millorar l'estat del centre.

Pere Soler

Creiem que en ser el centre històric hi haurien d'esmerçar esforços perquè pugui rebre la pressió dels vianants i alhora sigui sostenible pels veïns.



Pere Soler admet que la relació amb l'Ajuntament és bona, tot i que no totes les seves propostes troben resposta.

Pere Soler

Hi ha mancança de resposta de totes les instàncies que nosaltres presentem. Una cosa és que et rebin, que t'escoltin, i una altra que el que demanis s'efectuï.



La calçotada d'aquest diumenge al migdia ha reunit 150 persones, 50 més que l'any passat. L'Associació ha destacat, a més, que tres quartes parts dels assistents no són membres de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.