Gran participació a la segona Caminada Solidària pel Parkinson


  • Comparteix:

L'associació Catalana pel Parkinson es planteja canviar la periodicitat de la Caminada Solidària per aquesta malaltia gràcies a la gran participació ciutadana. Més de 350 persones, comptant malalts, familiars i amics han recorregut aquest diumenge al matí els gairebé tres quilòmetres que hi ha entre el Parc de Ramon Barnils i la masia de Can Borrell.

Gent de totes les edats, alguns d'ells amb cadira de rodes, han participat en aquesta caminada solidària, la segona que es fa a Sant Cugat.

El delegat local de l'Associació Catalana pel Parkinson, Andreu Baldi, ha qualificat la caminada d''èxit total' i ha anunciat que l'organització es planteja celebrar-la cada dos anys, i no cada quatre com fins ara.

Andreu Baldi

Jo proposaria de fer-la cada dos anys, doblar la periodicitat. I entremig fer altres actes, com concerts i obres de teatre.


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, que ha participat en la caminada, ha dit que aquest tipus d'accions són molt importants, sobretot tenint en compte que la malaltia encara és poc coneguda.

Lluís Recoder

L'objectiu d'avui era recollir diners però sobretot sensibilitzar a la nostra societat sobre els efectes d'aquesta malaltia tan poc coneguda.


Cadascun dels participants han fet una aportació de 10 euros, que es destinarà a finançar les activitats que l'associació duu a terme a Sant Cugat. Escoltem alguns dels participants.

Participants

Crec que solidaritzar-se val molt la pena perquè són coses que et vénen quan menys t'ho penses.


Aquesta segona Caminada Solidària pel Parkinson ha comptat amb la col·laboració del Club Muntanyenc, que ha mobilitzat fins a 50 voluntaris, així com de diverses corals i comerços de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.