L'hospital de referència es començarà a construir al 2009


  • Comparteix:

L'hospital de referència que ha de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal es començarà a construir a partir del 2009. En una trobada amb l'alcaldessa de Rubí, la consellera de Salut, Marina Geli, també s'ha compromès a presentar el projecte funcional de l'equipament a les tres localitats abans de finals d'any.

El futur hospital de referència tindrà 190 llits, vuit quiròfans, 39 box d'urgències i quinze monitors per a diàlisi. L'equipament s'ubicarà a uns terrenys al barri de Ca n'Oriol, a Rubí.

En declaracions a Ràdio Rubí, l'alcaldessa d'aquesta ciutat, Carme Garcia, ha fet un balanç de l'anunci de la consellera.

Carme Garcia Lores

Els tres alcaldes i la consellera ens reunirem abans d'acabar l'any perquè ens expliqui el pla funcional de l'hospital.


La ubicació de l'hospital va generar polèmica entre Sant Cugat i Rubí. Recoder va lamentar que l'equipament sanitari es construeixi en uns terrenys allunyats del servei de transport públic. Segons l'alcalde, aquesta decisió es va prendre per criteris polítics. Castellbisbal també es va afegir a les crítiques de Sant Cugat.

Recoder no ha fet declaracions sobre la qüestió en desconèixer que havia tingut lloc la reunió entre l'alcaldessa de Rubí i la consellera de Salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.