El Casal de Joves de TorreBlanca organitza el primer Mercat d'Intercanvi


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca organitza el primer Mercat d'Intercanvi el dissabte 20 d'octubre. L'objectiu és posar de manifest que no fan falta els diners per aconseguir molts objectes desitjats. La jornada d'intercanvi és completarà amb un dinar popular.

A partir de les onze del matí i fins les sis de la tarda, el passeig de Lluís Domènech i Muntaner, annex al Casal de Joves TorreBlanca, serà l'escenari del primer Mercat d'Intercanvi. Aquesta iniciativa pretén descobrir als santcugatencs altres maneres de funcionar, consumir i conviure.

Així ho ha dit el coordinador del Casal, Quim Pla, que ha explicat la mecànica de la jornada.

Quim Pla

El sistema el farà cada paradista. Tothom porta el que vol i ho intercanvia pel que vulgui. No hi ha normativa ni límit.


Els interessats poden inscriure's fins el 18 d'octubre, que els dóna el dret a l'espai, la taula i el tiquet pel dinar popular. L'àpat consistirà en una paella i qualsevol ajuda per la seva preparació serà benvinguda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.