Private serà present al 15è Festival de cinema eròtic de Barcelona


  • Comparteix:

L'empresa dedicada a la pornografia Private, amb seu a Sant Cugat, serà present al 15è festival de cine eròtic de Barcelona. La fira de la Farga de l'Hospitalet acollirà des d'aquest dimecres i fins diumenge totes les activitats, expositors i actuacions de les empreses del sector.

Aquesta edició també tindrà un congrés de Webmasters X, a més d'ensenyar nous productes tecnològics en el sector. Els organitzadors del festival també han fet una clara aposta per l'associació no només dels directors, sinó dels actors i actrius, i aquestes presentacions també es faran en els dies del Festival. Enguany també s'ha fet un manifest contra la discriminació que pateix aquest tipus de cinema eròtic per la futura Llei del Cinema, i on es demana més suport a les administracions. Tot i això, el portaveu del festival, José Maria Ponce, ha remarcat que 'hi ha unitat en el sector' com demostra que en l'edició d'enguany participen molts expositors.

L'edició d'enguany serà la darrera que se celebri a la Farga de l'Hospitalet després que fa un any l'Ajuntament d'aquesta localitat aprovés una moció on no es deixava fer aquest esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.