La figura del policia de barri, a punt d'arribar a la nostra ciutat


  • Comparteix:

L'Ajuntament està ultimant la implantació d'un policia de barri a les diferents zones i districtes de la ciutat. L'equip de govern contempla dividir el municipi en almenys 10 àrees diferents per instaurar aquesta figura de proximitat.

Amb aquesta mesura, l'Ajuntament pretén acostar-se als santcugatencs i proporcionar tranquil·litat als diferents punts de la ciutat. El consistori està acabant d'estudiar les àrees del municipi per adequar la vigilància a cada sector.

El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' en quin punt està el projecte.

Xavier Martorell

Estem treballant en el projecte i acabant de definir els sectors de la ciutat.


Martorell ha explicat que, segons la zona, el patrullatge serà a peu o amb cotxe. Els darrers mesos ja s'han fet proves en alguns punts de la ciutat.

Per al titular de Seguratat Ciutadana, aquesta mesura serà una realitat gràcies a l'increment d'efectius del cos de la policia local, que arribarà al centenar de policies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.