El barri del Monestir premia a un bar i una veïna de la zona


  • Comparteix:

El bar Johnny ha estat el primer classificat en futbol sala als Premis de la Festa del barri del Monestir. A la petanca, la guanyadora ha estat Isabel Trabado. D'aquesta manera, el barri del Monestir ha volgut celebrar la seva particular festa entre els veïns de la zona i els comerços.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que s'ha mostrat content per la decisió de l'organització de celebrar l'acte a la plaça del Rei, inaugurada recentment, i ha lliurat el premi als campions del futbol sala. L'encarregada de lliurar els guardons als segons classificats ha estat la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny.

El president de l'Associació de Veïns del Barri del Monestir, José Luis Sánchez, ha agraït la presència de les autoritats.

José Luis Sánchez

Sempre hem tingut el suport del consistori. Aquest any, a més, el lloc on hem fet l'entrega de premis era idoni perquè més gent del consistori hi fos present.


Prop d'un centenar de persones s'han apropar fins a la plaça del Rei per presenciar l'entrega de premis i gaudir de la xocolatada oferta per l'organització de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.