Sant Cugat viatja a Alba per segellar l'agermanament


  • Comparteix:

Una comitiva de Sant Cugat es desplaça aquest cap de setmana a la ciutat italiana d'Alba per segellar definitivament l'acord d'agermanament entre les dues ciutats. La visita estarà encapçalada per les autoritats municipals i els Castellers, que oferiran una actuació. Dos periodistes de Ràdio Sant Cugat es desplaçaran fins a la ciutat piemontesa per informar dels esdeveniments.

Els Castellers i l'alcalde de la ciutat encapçalaran la delegació que representarà Sant Cugat en l'acte d'agermanament entre Sant Cugat i Alba. Els camises verdes oferiran una actuació castellera per acostar la cultura catalana a la ciutat italiana, i per aquesta ocasió s'han donat cita més de 150 castellers. Aquesta alta participació converteix Alba en un bon escenari per consolidar del tot els castells de 7 que la colla ja porta a plaça i començar a treballar per convertir-se en colla de 8.

A més, la cita és important per cohesionar i unir els membres de la colla. Ho explica el cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Marcel Serra.

Marcel Serra

Serà un desplaçament que anirà molt bé per fer colla just abans d'afrontar reptes molt difícils, en què és bo estar units.


Fa vuit mesos, una delegació de la ciutat d'Alba va desplaçar-se a Sant Cugat per segellar l'acord. Per això la visita d'aquest cap de setmana servirà per formalitzar el pacte allà, i així fer oficial l'acord en ambdues ciutats. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Per Sant Medir va venir la delegació d'Alba a la nostra ciutat i ara anem a fer-ho a allà. És com un casament en dues parts.


Les relacions entre les dues ciutats agermanades van començar el 2002.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.