Veïns de l'estació s'organitzen per reclamar mesures contra el soroll dels trens


  • Comparteix:

Els veïns de l'avinguda Villadelprat s'estan organitzant per exigir als Ferrocarrils de la Generalitat que instal·lin mampares acústiques que redueixin el soroll dels trens al seu pas per l'estació de Sant Cugat. El col·lectiu, que reclama aquestes barreres des de l'any 2002, recull ara el suport de les persones afectades abans de fer arribar la queixa als responsables de Ferrocarrils.

L'any 2002, el col·lectiu de veïns afectats va demanar ajuda a l'alcalde, Lluís Recoder, per obrir converses amb l'empresa ferroviària de la Generalitat i trobar una solució a l'impacte acústic dels trens sobre les vivendes de l'entorn.

Els veïns demanen que Ferrocarrils posi barreres acústiques a l'estació de Sant Cugat per esmorteir el soroll que generen els combois quan entren i surten de l'andana.

El portaveu del col·lectiu, Jaume Vilalta, justifica la petició de mampares acústiques.

Jaume Vilalta

És una mesura que té un cost econòmic baix i que s'implanta a tot Europa. Si Ferrocarils es nega a posar solució demanarem l'ajuda de l'Ajuntament.


Els afectats per aquesta situació poden posar-se en conctacte amb el col·lectiu a través de l'adreça electrònica prousoroll@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.