Col·lectius santcugatencs aprofiten Sant Medir per difondre la seva feina

Societat

Publicat el 3/mar/08 per Anna Gonzalez

Les entitats i associacions ciutadanes han aprofitat la diada de Sant Medir per apropar-se als santcugatencs. Els voltants de l'esplanada de l'ermita de Sant Medir han servit per donar a conèixer la feina de col·lectius com l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, les JERC i la Plataforma per a la Defensa de Torre Negra, entre d'altres.

Alguns col·lectius locals s'han apropat a l'ermita de Sant Medir per explicar als santcugatencs les tasques que realitzen i donar a conèixer els seus objectius. És el cas, per exemple, de la Plataforma per a la Defensa de Torre Negra, que ha recollit signatures, de les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) i d'Assemblea de Joves de Sant Cugat.

El membre de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, Ignasi Bea, explica el sentit de donar-se a conèixer el dia de Sant Medir.

Ignasi Bea

És el primer any que ho fem. És una trobada popular i vam pensar de posar una parada informativa per difondre les nostres idees.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'espai de Sant Medir, integrat dins Collserola, també ha servit per conscienciar als ciutadans sobre la problemàtica de la sequera amb un estand informatiu.