Els ciutadans culpabilitzen tots els governs de la crisi d'infraestructures


  • Comparteix:

Els problemes d'infraestructures no són culpa d'un govern o un altre, sinó de tots. Aquesta és la principal conclusió d'una enquesta que s'ha fet pública aquest dissabte sobre quina és l'opinió dels ciutadans sobre les responsabilitats de l'actual situació dels sistemes públics de transport i de serveis. La resposta majoritària ha estat que tots els governs són responsables de la crisi actual.

L'enquesta, encarregada pel diari 'El Periódico' al Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP), ha preguntat als catalans sobre quin creu que és el principal responsable dels actuals problemes. Un 23% ha respost que és culpa de tots els governs, un 20,8% creu que és culpa dels governs del Partit Popular i la resta es reparteix entre el govern tripartit de la Generalitat (12,4%), el govern Zapatero (11,8%) i el govern Pujol (11%).

Ràdio Sant Cugat ha tret els micròfons al carrer per saber l'opinió dels santcugatencs.

Santcugatencs

Cada any és igual, i no hi ha manera que facin res per arreglar-ho. / Únicament actuen de cara a les eleccions, no els hi importa què passarà d'aquí deu o vint anys.


L'estudi publicat per 'El Periódico' demostra que també hi ha un fort component polític en l'atribució de culpes als diferents governs. Així, mentre que els votants del PSC i ERC donen majoritàriament la culpa al PP, els votants del Partit Popular diuen que la culpa és del tripartit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.