Els Castellers assagen un 4 de 8 a Alba


  • Comparteix:

Actuació dels Castellers a la Piazza dil Duomo a Alba

Actuació dels Castellers a la Piazza dil Duomo a Alba

Els Castellers han atret un miler de persones en la segona actuació que han ofert a la ciutat d'Alba amb motiu de l'agermanament oficial amb Sant Cugat. Els camises verdes han realitzat amb èxit totes 17 construccions i han aconseguit carregar un 4 de 7 net, preludi del 4 de 8 que intentaran muntar a la diada castellera de Sant Cugat.

La signatura oficial de l'agermanament d'Alba i Sant Cugat ha donat sort a la colla castellera perquè ha pogut coronar amb èxit i fermesa totes les construccions de 7 que s'havien proposat. Un miler de persones ha pogut observar de prop les torres humanes a la plaça de la Catedral d'Alba. Fins i tot, alguns albencs han participat en la pinya del 5 de 7.

Per a molts ha estat la primera vegada que han vist carregar un castell.

Opinions italians

És un gran espectacle. / No ho havia vist mai, és molt bonic. / M'han impressionat molt, sobretot els nens.


Les catorze hores d'autocar prèvies han suposat una prova de superació per als Castellers. El cap de colla, Marcel Serra, s'ha felicitat perquè el viatge a Alba ha permès recuperar antics membres de l'entitat.

Marcel Serra

Hem recuperat gent que feia temps que no venia. Ens queden tres actuacions, a veure si aquest viatge ens pot ser útil.


Els Castellers han aixecat un total de 17 construccions entre les jornades de divendres i dissabte. Una fita només superada per l'actuació a Eivissa de 1999 on van carregar 22 castells. La propera cita serà el cap de setmana que ve a Sants. No obstant, els camises verdes assagen amb ganes per aconseguir muntar el 4 de 8 durant la Diada del 10 de novembre a la plaça d'Octavià.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.