Promusa estudiarà demanar danys i perjudicis a Bruesa pels retards en les obres


  • Comparteix:

El gerent de Promusa ha explicat que, si l'entrega dels pisos de la promoció de venda de Pere Ferrer es fa a l'abril, estudiaran demanar danys i perjudicis a l'empresa constructora. D'aquesta manera, Lluís Hosta aclareix, en contra del que havia apuntat inicialment, que s'estaria incomplint el contracte.

Després que alguns adjudicataris dels pisos de Promusa del carrer de Pere Ferrer, a Can Mates, hagin denunciat reiterats retards en la finalització dels treballs, ara el gerent de l'empresa municipal, Lluís Hosta, ha aclarit que, si al final l'entrega es fa a l'abril, s'estaria incomplint el contracte.

Hosta ha apuntat que estudiaran demanar danys i perjudicis a l'empresa constructora, Bruesa.

Lluís Hosta

Si al final de tot la constructora no compleix, intentarem demanar danys i perjudicis independentment de si els adjudicataris ho demanen.


Una de les afectades ha explicat que, si al final els donen els pisos amb algun mes fora de contracte, demanarien a la constructora que 'subvencionés' els diners que estan pagant de lloguer actualment.

Afectada

M'agradaria que ens compensessin pel que hem hagut de pagar de més pel retard.


Els retards en la promoció Pere Ferrer afecta un total de 56 vivendes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.