La TDT augmenta la seva penetració a les llars santcugatenques


  • Comparteix:

Gairebé quatre de cada deu llars santcugatenques ja disposen d'un decodificador de Televisió Digital Terrestre (TDT), segons l'últim l'Observatori Sociològic de la ciutat, corresponent al 2006. Les botigues d'electrodomèstics de la ciutat amplien la penetració d'aquest aparell al 50% dels domicilis i auguren un increment de les vendes aquest Nadal.

Segons l'Observatori Sociològic, el consum d'aparells de TDT dels santcugatencs era al 2006 cinc punts superior a la mitjana catalana. Els comerciants d'electrodomèstics santcugatencs consideren que actualment el nivell d'usuaris de Televisió Digital Terrestre se situa en més del 50%.

Antoni Samsó és l'encarregat de la botiga Milar Tobella.

Antoni Samsó

Aquest tant per cent ja ha quedat curt perquè ara tots els televisors que es compren ja porten TDT. Jo parlaria d'entre un 50 i un 60%.


La Generalitat promourà aquest Nadal la compra d'aparells de TDT o de televisors que incorporin aquesta tecnologia. Recordem que l'Ajuntament és un dels membres promotors del Consorci de la TDT Vallès Sud, que agrupa vuit municipis de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.