El santuari marià de Schoenstatt celebra deu anys a Valldoreix


  • Comparteix:

El moviment apostòlic de Schoenstatt commemorarà els seus deu anys de presència a Valldoreix amb una missa a càrrec del bisbe de Terrassa. El moviment va ser fundat el 1914 per un frare alemany i des d'aleshores l'ordre no ha parat de créixer per tot el món. A l'Estat espanyol hi ha quatre santuaris d'aquesta ordre, devota de la Verge Maria.

Schoenstatt és un moviment apostòlic internacional nascut amb l'objectiu de formar un corrent intern dins l'Església catòlica a partir d'una identitat profundament mariana. L'ordre va sorgir a Alemanya el 1914 de la mà del religiós Josef Kentenich, que davant els canvis que experimentava el món va creure necessari 'educar al nou home a imatge de la Verge Maria'.

El santuari de Valldoreix és l'únic d'aquesta ordre religiosa a Catalunya i enguany celebra els seus deu anys d'existència. En motiu de l'aniversari està previst que el bisbe de Terrasa, Josep Àngel Saiz Meneses, presideixi una missa commemorativa el dia 4 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.