Maulets pinta un mural on reivindica que es faci més habitatge públic per a joves


  • Comparteix:

L'assemblea de Maulets ha pintat un mural sota el pont de l'avinguda Lluís Companys per reivindicar una política decidida d'habitatge públic. Segons l'entitat independentista, el jovent de la ciutat no té cap possibilitat d'accedir a un pis i es veuen forçats a marxar.

El Mural reprodueix la frase 'Aquí sota haurem de viure el jovent de Sant Cugat' i vol il·lustrar les dificultats amb les quals, asseguren, es troben els joves de la ciutat alhora de buscar un pis de propietat o bé de lloguer.

Segons el membre de Maulets, Guim Pros, els preus desorbitats de la ciutat forcen els joves a marxar quan volen independitzar-se.

Guim Pros

El jovent de Sant Cugat ha de marxar de la ciutat per poder emancipar-se o anar-s'en a viure sota un pont


L'assemblea del moviment independentista creu que Sant Cugat s'està convertint en el jardí de Barcelona. En aquest sentit consideren tímida però bona la iniciativa de l'Ajuntament de destinar l'antiga caserna de la Guàrdia Civil a fer habitatge públic pels joves:

Guim Pros

La caserna de la Guàrdia Civil de Mira-sol hauria de ser utilitzada per la gent del barri


D'altra banda, Maulets han organitzat unes jornades contra la Constitució Espanyola que s'allargaran del dia 2 al 6 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.