ACEMAC celebra el seu 30è aniversari a Sant Cugat mirant al futur


  • Comparteix:

L'Associació Catalana d'Empresaris de Materials de Construcció (ACEMAC) ha celebrat el seu 30è aniversari amb un sopar a Sant Cugat que ha comptat amb la presència del conseller de Comerç de la Generalitat, Josep Huguet, i de l'exalcalde de Sant Cugat, Joan Aymerich. La trobada ha servit per fixar les fites del futur, ara que el sector pateix una recessió i s'enfronta a la competència de França.

Sant Cugat ha estat l'escenari aquest divendres del sopar de celebració del 30è aniversari de la Associació Catalana d'Empresaris de la Construcció. El vicepresident de l'associació i exalcalde de Sant Cugat, Joan Aymerich, explica per què s'ha triat la nostra ciutat per acollir aquesta trobada.

Joan Aymerich

Sembla que quan les coses no es fan a Barcelona no es facin. Encara existeix molt centralisme.


L'acte ha comptat amb la participació del conseller de Comerç de la Generalitat, Josep Huguet. Aymerich reprodueix així les paraules del conseller durant la trobada.

Joan Aymerich

El conseller va parlar del moment que està patint el sector. Hi ha una recessió i ens va animar a no desmotivar-nos.


L'Associació Catalana d'empresaris de Materials de Construcció compta amb uns 120 socis arreu de Catalunya. Principalment s'encarrega de tasques d'assessorament als socis i d'organitzar jornades tècniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.