Un incident a les obres del TGV obliga a modificar la línia C-7 de Renfe


  • Comparteix:

Un esvoranc a les obres de la línia d'Alta Velocitat han provocat incidències en el servei de rodalies de Renfe. En el cas de la línia C-7, que passa per Sant Cugat, els trajectes cap a L'Hospitalet del Llobregat finalitzen a l'estació de Sant Andreu Arenal. Per poder continuar serà necesari fer transbord amb la línia C-3.

Aquest canvis són fruit d'un Pla Alternatiu de Transport habilitat per Renfe per poder fer front als inconvenients que ha provocat l'incidència en les obres de la línia d'Alta Velocitat en el trajecte Bellvitge- Sants.

L'accident, que ha tingut lloc aquest dissabte al matí, ha afectat el túnel del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i ha obligat a interrompre la circulació de la línia del Llobregat dels FGC i el trajecte Bellvitge-Sants de Renfe. A més, també estan afectades les línies C-2 i C-10 de Renfe.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.