El nou ajuntament podria optar als premis FAD d'arquitectura


  • Comparteix:

Xavier Bancells és un dels arquitectes de l'ajuntament

Xavier Bancells és un dels arquitectes de l'ajuntament

El grup d'arquitectes FFPB presentarà l'edifici del nou ajuntament a la propera edició dels premis Foment de les Arts Decoratives (FAD) d'arquitectura. Enguany el grup opta a un guardó per un edifici de protecció oficial de Terrassa i ha decidit presentar l'ajuntament de la nostra ciutat en la propera edició per la seva façana i la seva adequació a l'entorn.

L'edifici del nou ajuntament podria optar a un dels guardons en la 50a edició dels premis FAD, un dels reconeixements arquitectònics més importants.

Un dels arquitectes, Xavier Vancells, ha destacat la façana de 80 metres i la integració en l'entorn com a elements més destacats del nou ajuntament per al premi. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Xavier Vancells

S'ha buscat que sigui una façana molt tranquil·la. Es busca la idea d'un edifici de grans dimensions però amb l'espai molt controlat.


vancells ha afegit que presentaran la candidatura l'any vinent de manera que ja estigui acabat l'entorn i la plaça de la vila. L'arquitecte ha avançat que en aquest espai es col·locarà una escultura d'un artista català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.