Renfe implanta la devolució dels bitllets a la línia C7


  • Comparteix:

Renfe implanta a partir d'aquest dijous a dos quarts de nou el sistema de devolució de tiquets als usuaris de la línia C7. Els viatgers podran recuperar els tiquets a l'estació de Renfe de Sant Cugat mentre durin les modificacions de trajectes a les línies ferroviàries. Els viatges a la línia són gratuïts fins que es restableixi la normalitat a la xarxa de Renfe.

Per als desplaçaments d'un sol trajecte, els viatgers podran obtenir a taquilla un títol gratuït de Devolució Xpress que permet l'accés als serveis de Rodalies i a les estacions autoritzades de la xarxa de metro.

El viatgers amb títols multiviatge de Renfe i ATM cancel·laran cada viatge que facin segons la pràctica habitual. D'aquesta manera, es garanteix l'accés a la resta de mitjans del sistema integrat.

Durant qualsevol dia del periode d'afectació, es podrà passar a certificar els recorreguts fets a qualsevol dels punts habilitats, un dels quals és l'estació de Sant Cugat.

El clients podran escollir entre la devolució dels viatges o dels diners. Per obtenir la devolució dels viatges, l'usuari podrà passar, un cop finalitzat el període d'afectació, per qualsevol punt de venda de Renfe, on se li donarà un nou títol amb viatges. Per recuperar els diners, el client haurà d'enviar el títol multiviatge original a la direcció de Rodalies Metropolitanes de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.