Recoder assistirà a la trobada que Al Gore organitza per lluitar contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, marxa aquest divendres a Sevilla a la primera trobada de l'Estat espanyol organitzada per 'Projecte Climàtic' que encapçala l'exvicepresident dels Estats Units, Al Gore. Recoder és una de les 200 personalitats seleccionades per Gore, guardonat enguany amb el Premi Nobel de la Pau, per la seva tasca de conscienciació social sobre el canvi climàtic.

Al Gore vol formar personalitats de tot el món per involucrar-los en la lluita contra el canvi climàtic. La seva fundació, 'Projecte Climàtic', ja té seus a Austràlia, Gran Bretanya i els Estats Units, i ara la intenció és trobar adeptes a l'Estat espanyol. Per això aquest cap de setmana, Gore explicarà personalment les seves teories als 200 participants en la trobada.

Les activitats programades són xerrades, taules rodones i la projecció del documental 'Una veritat incòmoda', produït per Gore i guardonat amb dos premis Oscar.

Lluís Recoder espera que aquesta trobada serveixi per donar un impuls més a Al Gore en la seva lluita contra el canvi climàtic.

Lluís Recoder

Espero que Al Gore ens doni força per conscienciar la població sobre el problema del canvi climàtic.


Recoder és l'únic alcalde català convidat a la trobada, on assistiran personalitats tan diverses com la periodista Ana Rosa Quintana i la dissenyadora de moda Àgatha Ruiz de la Prada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.