L'augment del preu del pinyó provoca un lleuger encariment del panellet


  • Comparteix:

Els panellets arriben a les pastisseries de Sant Cugat amb motiu de la castanyada. El preu d'aquest tradicional dolç s'ha incrementat lleugerament respecte l'any passat, a conseqüència de l'augment del preu dels pinyons. Els pastissers de la ciutat asseguren que fan un esforç econòmic perquè els panellets segueixin tenint un preu accessible.

Alguns pastissers santcugatencs afirmen que el panellet de pinyons és el que té més èxit amb diferència, i també que l'augment del preu d'aquest aliment encareix els panellets. Des de la Pastisseria Sàbat apunten que aquesta llavor és cara perquè ve de l'estranger.

La majoria de pastissers de la ciutat afirmen que fan un esforç econòmic per mantenir accessibles els preus del panellet. Escoltem els responsables de la Pastisseria Roura, la Fleca Estació i la Pastisseria Sàbat.

pastissers locals

Amb els panellets els pastissers fem un esforç molt important. / Jo he pujat el preu, però no gaire. / Fem el possible per posar un preu just i assequible.


El preu del quilo de panellets se situa entre els 35 i els 40 euros aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.