La setena edició del Premi Ramon Barnils es queda sense guanyador


  • Comparteix:

El Premi Ramon Barnils ha estat declarat desert. El jurat considera que cap dels treballs presentats a aquest premi, que s'atorga als millors reportatges d'investigació, tenia la qualitat suficient. El Premi Ramon Barnils s'inclou dins dels Premis Octubre, convocats per l'Editorial 3 i 4 i el setmanari 'El Temps'.

Els treballs presentats a aquesta setena edició del Premi Ramon Barnils no han convençut el jurat. Tot i haver comptat amb una bona participació, cap dels 27 reportatges d'investigació complien els requisits per rebre el guardó.

Segons han declarat fonts de l'organització, el jurat ha considerat que cap dels treballs presentats s'ajustava 'al rigor i la qualitat' que s'exigeix per concedir aquest premi, dotat amb 3.333 euros, que des de fa set anys recorda el nom del periodista santcugatenc.

Aquesta 36a edició dels Premis Octubre ha comptat amb diversos actes especials organitzats en motiu del 300 aniversari de la Batalla d'Almansa, que va comportar l'inici de l'ocupació del Regne de València per part de les tropes borbòniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.