Duytsche: 'El meu treball és intentar sorprendre amb la vista i l'aroma'


  • Comparteix:

Sant Cugat ha estat el lloc triat per ubicar la primera botiga al món del pastisser francès i expert en xocolata, Yann Duytsche. L'establiment Dolç, que suposa el pas de Duytsche al món comercial, contraposa la tradició pastissera i el contrast de sabors i aromes.

És una entrevista d'Anna González.

Yann Duytsche

Dytsche parla del seu negoci a Sant Cugat i de l'aportació al món de la pastisseria.


Yann Duytsche ha estat membre de 'l'Ecole du Grand Chocolat,' per més tard assumir la direcció tècnica de Valrhona. Ha dedicat part de la seva trajectòria a la formació d'altres professionals i a la publicació de llibres dins del camp de la gastronomia, que l'han portat a ser un dels pastissers més reconeguts en tot el món.

'Dolç', la botiga de Duytsche, està situada número 50 del carrer de Josep Puig i Cadafalch de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.