Duytsche: 'El meu treball és intentar sorprendre amb la vista i l'aroma'

Societat

Publicat el 30/oct/07 per Anna Gonzalez

Sant Cugat ha estat el lloc triat per ubicar la primera botiga al món del pastisser francès i expert en xocolata, Yann Duytsche. L'establiment Dolç, que suposa el pas de Duytsche al món comercial, contraposa la tradició pastissera i el contrast de sabors i aromes.

És una entrevista d'Anna González.

Yann Duytsche

Dytsche parla del seu negoci a Sant Cugat i de l'aportació al món de la pastisseria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Yann Duytsche ha estat membre de 'l'Ecole du Grand Chocolat,' per més tard assumir la direcció tècnica de Valrhona. Ha dedicat part de la seva trajectòria a la formació d'altres professionals i a la publicació de llibres dins del camp de la gastronomia, que l'han portat a ser un dels pastissers més reconeguts en tot el món.

'Dolç', la botiga de Duytsche, està situada número 50 del carrer de Josep Puig i Cadafalch de Sant Cugat.