L'AJSC se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora


  • Comparteix:

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora convidant als joves a sumar-se a la manifestació d'aquest dissabte 8 de març a la Plaça Universitat de Barcelona. A més, el col·lectiu participarà a la calçotada que organitza el Casal Popular La Guitza aquest diumenge 9 de març al parc Ramon Barnils. En aquest acte es farà un recital de poesia amb poemes de autores com Maria Mercè Marçal.

Un any més l'Assemblea de Joves de Sant Cugat vol denunciar la situació que viu la dona i l'hipocresia que envolta aquesta diada en què 'fa l'efecte que la qüestió de denúncia contra la desigualtat és assumida per tothom', segons explica el col·lectiu.

El membre de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, Ignasi Bea Seguí, explica que un any més el col·lectiu se centrarà en la denúncia contra el patriarcat.

Ignasi Bea Seguí

Cada 8 de març ens centrem en la denúncia del patriarcat com a instrument que oprimeix les dones.


L'Assemblea de Joves de Sant Cugat participarà diumenge a la 6a calçotada que organitza el Casal Popular La Guitza al Parc Ramon Barnils. El col·lectiu anima també els santcugatencs perquè se sumin a la manifestació que tindrà lloc aquest dissabte a les 8 de la tarda a la Plaça Universitat de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.