Continua el secretisme absolut en el cas Alsina, 11 mesos després del seu assassinat


  • Comparteix:

La investigació de l'assassinat de l'empresari de la construcció santcugatenc, Joan Alsina, continua sota secret de sumari. Així ho ha confirmat l'inspector en cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat, Rafael Puche, que ha afegit que qualsevol filtració afectaria la seguretat del cas.

A punt de celebrar-se el primer aniversari de la mort de l'empresari santcugatenc, Joan Alsina, el cas continua sent un niu de preguntes sense resposta.

L'inspector en cap dels Mossos a Sant Cugat, Rafael Puche, ha aprofitat una entrevista de balanç del primer any del cos policial a la nostra ciutat, per explicar que el cas continua sota secret de sumari.

Ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Rafael Puche

Continua sent secret de sumari. La manera de treballar en aquests casos és de secretisme total. Qualsevol filtració pot afectar la seguretat del cas.


Fa un mes, 'La Vanguardia' va publicar que els Mossos d'Esquadra havien estat a punt de fer una detenció relacionada amb la mort de l'empresari santcugatenc. Segons aquest diari, els investigadors creien haver descobert el fil conductor que podria haver explicat el crim i haver trobat també un mòbil de l'assassinat. Tot i això, la policia va rebutjar, llavors, confirmar aquesta informació.

Joan Alsina, de 51 anys, era propietari, amb tres dels seus germans, de la multinacional catalana Encofrats Alsina, amb seu a Montcada i Reixac, i delegacions a Xile, Itàlia, Rússia i els EUA. Es tracta d'una de les principals empreses del sector, que dóna feina a 600 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.