Acumulació de cotxes a l'aparcament del cementiri durant el dia de Tots Sants


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs visiten el cementiri municipal durant la celebració de la Diada de Tots Sants. Des de primera hora del matí els santcugatencs s'han apropat als nínxols dels seus familiars, tot i que al migdia és quan hi ha hagut més acumulació de cotxes a l'aparcament.

Dos agents de la policia municipal han ajudat a controlar els cotxes, sobretot a partir de dos quarts de dotze, quan hi ha hagut retencions a l'entrada del cementiri municipal. Un dels responsables de manteniment del cementiri, Juan Morla, explica els problemes d'aparcament.

Juan Morla

L'aparcament es fa petit perquè cada any hi ha 350 enterraments i per tant, cada any vénen més familiars. L'any que ve seria qüestió d'ampliar l'aparcament una mica.


La capella del cementiri s'ha omplert al punt de les onze del matí per escoltar la tradicional pregària en record dels difunts.

Segons els responsables del cementiri, el pont, provocat perquè la festivitat de Tots Sants ha caigut en dijous, ha esglaonat les visites al cementiri. Per aquest motiu, s'espera que diumenge, quan moltes famílies tornen, es concentrin més visites. Escoltem Juan Morla.

Juan Morla

Dimenge és quan esperem més gent. Com que hi ha pont les famílies se'n van. Però diumenge en vindran més.


Moltes persones s'han apropat al cementiri amb el servei d'autobusos habilitat per l'Ajuntament entre les 10 del matí i les sis de la tarda. El servei especial ha sortit cada mitja hora des de la plaça Sant Francesc i ha funcionat amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.