El cor Cantemus d'Hongria encisa Sant Cugat en la seva tercera visita


  • Comparteix:

El cor Cantemus d'Hongria, un dels cors infantils més guardonats del món, ha ofert un concert aquest divendres al Monestir. Els hongaresos visiten per tercera vegada la ciutat i és la segona ocasió que el temple santcugatenc acull la música del cor Cantemus.

El cor Cantemus ha estat representat per 48 noies que han interpretat un repertori d'una hora en la que han barrejat la música sacra renaixentista i contemporània.

Pal Tomasovski és manager del cor Cantemus.

Pal Tomasovski

Aquesta nit oferirem un programa especial perquè és la nostra segona actuació al Monestir. Cantarem música sacra renaixentista i moderna.


És la tercera ocasió que el cor Cantemus visita Sant Cugat convidat pel Cor Infantil Sant Cugat. Per a Oriol Castanyer, director del cor santcugatenc, destaca la importància de treballar amb la formació musical hongaresa.

Oriol Castanyer

Per a nosaltres és una fita històrica rebrel's perquè és un dels cors infantils més importants a nivell mundial.


Per a la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, el projecte de Joventuts Musicals d'importar el projecte pedagògic musical de l'escola de primaria hongaresa és molt interessant.

Esther Salat

Joventuts Musicals vol importar a Sant Cugat o a Catalunya el projecte pedagògic de l'escola de primària d'Hongria.


Abans del concert, el cor Cantemus ha estat rebut a la sala de plens de l'Ajuntament per Esther Salat. Les membres de la formació hongaresa estaran a Sant Cugat fins diumenge acollits a les llars dels integrants del Cor Infantil Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.