La línia C7 de Renfe no tornarà a la normalitat almenys fins a finals de novembre


  • Comparteix:

La línia de rodalies Renfe C7, que passa per Sant Cugat, restarà interrompuda almenys fins al 30 de novembre. El secretari d'estat d'Infraestructures, Victor Morlán, ha assegurat que a finals de setmana es podran concretar dates sobre l'entrada en funcionament de les línies afectades.

El Pla Alternatiu de Transport, que està substituint el servei de rodalies de les línies C2, C10 i part de la C7, es mantindrà fins a final de mes. D'aquesta manera el Ministeri de Foment vol donar temps a les empreses que estan efectuant les obres de consolidació del terreny i comprovar la seguretat dels trens.

Escoltem el secretari d'estat d'Infraestructures, Victor Morlán.

Victor Morlán

Si podem reestablir les línies abans del dia 30 de novembre, ho farem.


L'alteració de la línia C7 suposa que els usuaris que surtin de l'estació de Sant Cugat i vulguin arribar a l'Hospitalet de Llobregat han de fer transbord. Les estacions d'Arc del Triomf, plaça de Catalunya, Sants i l'Hospitalet de Llobregat estan connectades per les línies C3 i C4 de rodalies Renfe i per la línia 1 del metro.

Renfe va implantar a partir del dia 25 el sistema de devolució de tiquets als usuaris de la línia C7. Els viatgers poden recuperar els tiquets a l'estació de Renfe de Sant Cugat mentre durin les modificacions de trajectes a les línies ferroviàries. Els viatges a la línia són gratuïts fins que es restableixi la normalitat a la xarxa de Renfe.

El clients podran escollir entre la devolució dels viatges o dels diners. Per obtenir la devolució dels viatges, l'usuari podrà passar, un cop finalitzat el període d'afectació, per qualsevol punt de venda de Renfe, on se li donarà un nou títol amb viatges. Per recuperar els diners, el client haurà d'enviar el títol multiviatge original a la direcció de Rodalies Metropolitanes de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.