El presumpte assassí d'Alsina es va suicidar quan l'investigaven, segons els Mossos


  • Comparteix:

El presumpte assassí de Joan Alsina va morir al setembre en un accident de trànsit de moto a una carretera del Maresme. Segons els Mossos d'Esquadra, el més probable és que la mort es tractés d'un 'suïcidi encobert' que va tenir lloc quan ja hi havia 'els indicis suficients per acusar formalment el sospitós'. Els Mossos d'Esquadra també han revelat que van obrir al maig la línia d'investigació el cunyat d'Alsina i germà petit de la vídua.

El presumpte assassí va topar frontalment amb la seva motocicleta contra un camió i va morir a l'acte. Els investigadors asseguren que no es va tractar d'un accident fortuït i que el més probable és que es fos 'un suïcidi encobert'. Segons el cos policial, la mort va tenir lloc després que el sospitós s'adonés que els Mossos estaven a punt d'aconseguir les proves que l'incriminaven.

Els Mossos d'Esquadra també han descartat el robatori com a mòbil del crim, tot i que no han aclarit què va motivar l'assassinat d'Alsina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.