El fiscal demana presó per un jove que va apunyalar 4 persones a les carpes del Chic


  • Comparteix:

El fiscal demana 21 anys de presó per un jove que va apunyalar quatre persones durant una baralla a les carpes de Chic Sant Cugat fa cinc anys. Una de les víctimes ha perdut, a conseqüència de l'agressió, quasi per complert la visió d'un ull i li ha deixat també cicatrius al costat de la cara i el nas.

La baralla es va originar després d'una forta discussió entre l'acusat i la principal víctima. El presumpte agressor, de 27 anys, li va clavar un punyalada a la cara que li va provocar una ferida ocular greu.

Segons la fiscalia, l'acusat no va guardar la navalla després d'aquesta primera agressió i va ferir també a tres persones més, tot i que amb menys gravetat.

Per tot això, el fiscal demana nou anys de presó per la primera agressió i tres més per cada una de altres tres persones ferides. A més, sol·licita una indemnització de poc més de 97.000 euros. Els encarregats de pagar aquest import hauran de ser el presumpte agressor i les empreses Discolimpic i Serveis de Vigilància i Protecció com a responsables civils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.