El cunyat d'Alsina va cometre l'assassinat en no poder pagar un deute a l'empresari


  • Comparteix:

El cunyat va visitar més tard el lloc del crim en companyia dels Mossos

El cunyat va visitar més tard el lloc del crim en companyia dels Mossos

El cunyat de Joan Alsina va matar l'empresari santcugatenc a casa seva en veure que no li podia pagar un important deute econòmic. Segons fonts del cas citades per l'agència Efe, al cap de nou mesos el presumpte assassí es va suïcidar en ser descobert pels Mossos d'Esquadra.

Segons fonts del cas, l'empresari i el seu cunyat van quedar per discutir a casa d'Alsina sobre el deute. La conversa va pujar de to fins que el cunyat el va assassinar amb un ganivet, fent-li un profund tall a la gola.

El fet que el cunyat fos l'autor de l'assassinat explicaria per què no va sonar l'alarma i el fet que ni les portes ni les finestres estiguessin forçades. Això també confirma la hipòtesi que la víctima coneixia el seu assassí i, per això, el va deixar entrar a casa seva.

Fonts del cas han remarcat que el cunyat va tornar al lloc de l'assassinat el 10 de gener, quan va acompanyar la seva germana amb el jutge instructor i els especialistes de la policia nacional per revisar el domicili, buscar pistes i comprovar si faltava algun objecte de valor.

Fruit d'aquestes investigacions, els agents dels Mossos van interrogar el sospitós, al qual no van detenir perquè encara no tenien suficients indicis. Malgrat això, la policia li va dir que ja sabien que ell era l'autor de l'assassinat i que l'arrestarien aviat. D'aquesta manera, els agents van intentar que es posés nerviós i els portés a noves pistes.

També segons Efe, aleshores el cunyat, en sentir-se descobert, va contractar una assegurança. Fonts del cas suposen que, com que la pòlissa de vida no preveu compensacions econòmiques en cas de suïcidi, el sospitós va decidir simular un accident de trànsit. Pocs dies després que els Mossos li diguessin que el detindrien, va envestir frontalment la seva motocicleta contra un camió.

Quan els agents de trànsit van veure l'escena de l'accident, no van tenir dubtes que el sinistre no havia estat fortuït i des d'un primer moment es van inclinar per la tesi del suïcidi.

Segons les mateixes fonts, la vídua d'Alsina desconeixia completament la implicació del seu germà en l'assassinat i no va ser informada fins al cap de setmana passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.