Els Mossos d'Esquadra reforcen la vigilància pels robatoris en vivendes de Valldoreix


  • Comparteix:

Els robatoris en vivendes han tornat a afectar diversos punts de Valldoreix en les últimes hores. Els Mossos d'Esquadra han confirmat l'existència de diversos casos, tot i que han descartat que es tracti d'una 'onada' d'assalts. La policia ha augmentat la vigilància als barris de més risc i ha obert una investigació per identificar els lladres.

Les mesures dels Mossos d'Esquadra inclouen el reforç de la vigilància amb agents uniformats i de paisà provinents de la comissaria de Sant Cugat i també de la de Rubí. La policia vol evitar així que es reprodueixin els robatoris com el que va afectar dimarts una família del barri de Can Cadena, a Valldoreix. Els lladres van entrar a la seva vivenda a les vuit del vespre i van endur-se joies, rellotges i altres objectes de valor. L'alarma de seguretat es va activar i el propietari de la vivenda va accedir al seu domicili quan els lladres encara estaven a l'interior.

Els Mossos d'Esquadra confirmen que s'han produït altres casos en les últimes hores, tot i que eviten concretar quants i en quins barris de la ciutat. Altres fonts indiquen que s'han produït almenys quatre robatoris amb un 'modus operandi' similar, la qual cosa fa pensar en una autoria comuna. De tota manera, la policia descarta que es tracti d'una 'onada' d'assalts i subratlla que la investigació per identificar els lladres està en marxa.

Els responsables policials també recorden a la població la importància de la col·laboració ciutadana i del compliment dels consells de seguretat bàsics, com alertar els agents quan es detectin situacions sospitoses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.