La biblioteca central de Mira-sol s'endarrereix un any i mig per unes obres als Túnels


  • Comparteix:

Imatge del projecte de la biblioteca de Mira-sol

Imatge del projecte de la biblioteca de Mira-sol

Les obres de la biblioteca central de Mira-sol no estaran llestes com a mínim fins a mitjans del 2009, un any i mig més tard de la data prevista per l'Ajuntament. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha reconegut que el retard està provocat per la construcció dels accessos directes del districte als Túnels de Vallvidrera.

En concret, en el projecte de la biblioteca no es va contemplar la construcció dels accessos des del barri de Can Mates als Túnels de Vallvidrera. Per aquest motiu s'ha hagut de refer el projecte. Amb tot, Escura ha afirmat que la nova biblioteca estarà llesta abans que finalitzi l'actual mandat.

Escoltem Escura en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Xavier Escura

Ens hem trobat amb factors externs inesperats com és el requeriment d'un espai no previst en el projecte per a uns accessos dels Túnels de Vallvidrera.


El tinent d'alcalde de Cultura ha anunciat també que, per pal·liar el dèficit que suposarà el retard en les obres de l'equipament cultural, es preveu ampliar la biblioteca del Mil·lenari així com els punts de lectura dels Casals de Valldoreix i Mira-sol.

Xavier Escura

Per frenar la demanda de llibres de lectura haurem de recórrer provisionalment aquest any i part del proper a l'ampliació de la biblioteca del Mil·lenari.


La construcció de la biblioteca havia de començar a principis de l'actual mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.