Els Punts Verds de la ciutat han augmentat en un 35% les visites al 2007


  • Comparteix:

Sant Cugat és l'únic municipi on ha baixat la taxa metropolitana de tractament de residus pel 2008, segons l'equip de govern. L'àrea de Serveis Urbans ha explicat que aquest descens és el resultat de l'èxit de les campanyes i l'augment de l'ús dels Punts Verds que en l'últim any van rebre 6.000 visites més que al 2006.

Els Punts Verds de la ciutat han augmentat en un 35% les visites al 2007. Segons l'equip de govern aquest increment, sumat a l'us dels contenidors grocs i la recollida selectiva a Mira-sol han suposat una reducció de la taxa metropolitana de tractament de residus pel 2008.

Per la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, aquest és el resultat dels 'esforços' dels santcugatencs a l'hora de reciclar.

Cristina Paraira

Sant Cugat és l'unic municipi de l'Àrea Metropolitana on ha baixat aquesta taxa i això vol dir que els esforços comencen a donar fruits.


Paraira ha remarcat però, que encara s'ha de treballar per la conscienciació ciutadana i seguir incrementant els usuaris dels Punts Verds. En aquest sentit, Paraira s'ha marcat com a objectiu augmentar el número d'usuaris del carnet d'us de les deixalleries que permet els ciutadans aconseguir bonificacions en el rebut de l'aigua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.