Les entitats lamenten la desvinculació dels santcugatencs amb les seves propostes


  • Comparteix:

La principal inquietud de les entitats de la ciutat és l'escassa participació dels santcugatencs en les seves activitats i propostes. Les entitats, que han sortit al carrer aquest dissabte i diumenge per la Mostra d'Entitats, lamenten no poder arribar als santcugatencs, tot i el gran esforç que fan amb pocs recursos.

La Mostra d'Entitats ha aplegat al llarg de dos dies 88 entitats i associacions amb el principal objectiu de donar-se a conèixer a la ciutadania. Amb una plaça d'Octavià plena de gom a gom, les entitats han tingut la sensació que el seu missatge no arriba als santcugatencs.

En definitiva, les entitats es mostren preocupades per la poca vinculació amb el conjunt de la ciutadania i la falta de suport econòmic.

Entitats

La gent no ve a les xerrades. / Ens han faltat els diners. / Participació de més gent. / Més ajudes.


En canvi, els santcugatencs relacionen la seva desvinculació amb la falta d'informació.

Santcugatencs

M'ha faltat informació de les entitats. / Hi ha tantes, no sé de què va això. / A nivell d'informació s'han quedat curts. / No participo de cap, vinc només a mirar.


Bona part de les entitats consideren que el teixit associatiu de Sant Cugat ha deixat enrere les preocupacions pels problemes d'espai, les subvencions i participació, per prioritzar la seva vinculació amb el conjunt de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.